Je bent begonnen of gaat beginnen met je rijopleiding voor de auto (B-rijbewijs) of motor (AM-rijbewijs). Dat is hartstikke leuk en misschien ook wel een beetje spannend. We hebben uitstekende instructeurs die je goed opleiden om een veilige verkeersdeelnemer te worden.

Natuurlijk heb je ook een theoriecertificaat nodig voor het behalen van je rijbewijs. Dit wordt meestal aan de leerling zelf overgelaten, maar wij willen we je daar graag bij helpen. A&M Rijschool heeft de mogelijkheid om zelf theorieles te geven. In een ontspannen sfeer op comfortabele stoelen en gebruik makend van een modern digibord maken we je op een duidelijke manier wegwijs in de theorie.

We hebben een eigen vestiging met theorielokaal, er wordt gezorgd voor koffie, thee en frisdrank en uiteraard is er ook altijd wel wat lekkers bij. Je krijgt les van ervaren auto/motor instructeurs, lesgeven vanuit de praktijk dus.

Wat gaat dit kosten?

Dat valt best mee, € 70,00 voor de totale cursus inclusief drankjes etc.

Voor de theorielessen heb je een theorieboek nodig. Als je deze al hebt aangeschaft (is inbegrepen bij de meeste pakketten) kun je deze meenemen. Zo niet, kun je deze voor €49,- aanschaffen bij een van onze instructeurs. Het theorie examen vraag je vervolgens zelf aan bij het CBR.

Aanmelden